Is dit herkenbaar voor jou als ouder van een kind,  waarbij het leren niet als vanzelf gaat?

Mijn kind is snel afgeleid

Automatiseren (rekenen, lezen en spellen) gaat moeizaam bij mijn kind

Er zit meer in mijn kind, dan dat hij nu kan laten zien

Mijn kind heeft moeite met motorische vaardigheden

Ondanks al het oefenen wordt de achterstand alleen maar groter

School geeft stress

Als ouder ken je je kind het beste. Soms presteert een kind op school anders dan je verwacht of mag verwachten. Ik kan jou en jouw kind verder helpen door mijn expertise op het gebied van; Bewegen, lekker in je vel zitten en (anders) leren. Met mijn expertise op het gebied van Psychomotorische kindercoach, Beelddenkspecialist en als leerkracht werkzaam in het basisonderwijs, kijk ik op een andere manier naar leermoeilijkheden en pak ze vanaf de basis aan.

Ik geloof dat een kind zich van binnen naar buiten ontwikkelt. Een kind moet zich eerst veilig voelen om zich van daaruit verder te ontwikkelen. Wanneer  kinderen lekker in hun vel zitten en haar/zijn lichaam goed kent, neemt het zelfvertrouwen toe en zo kunnen ze zich optimaal ontwikkelen.

Het is belangrijk dat een kind (weer) kan leren met vertrouwen en plezier. Hiervoor maak ik gebruik van spel, kleur, concreet materiaal en beweging. Beweging is de basis om tot leren te komen. Samen gaan we kijken welke manier het beste bij hem/haar past. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek en dan bespreken we of ik de persoon ben die jullie verder kan helpen.