DAT was DAT……..

Wat een  jaar! Een jaar wat gedomineerd werd en wordt door een heel vervelend virus. Het is een jaar waarin onze creativiteit op de proef is gesteld. Online aanpassen en doorpakken…… Het was een grote stap uit de comfortzone kan ik je vertellen.

We hoopten dat het virus snel onder controle zou zijn, dat we weer verder konden met ‘normaal’ door leven.
Helaas is dat niet gelukt. Nu is het eind 2020 en het virus is er nog steeds. Weer zijn we in een lockdown. Nu in een totale lockdown. Dat kwam best als een shock.

Daar gaan we weer…….

Voordat het virus er was merkte je misschien wel al aan je kind dat hij/zij niet helemaal lekker in zijn vel zat of dat hij/zij niet helemaal lekker kon meekomen op school, maar het ging nog wel dacht je. 

Echter nu dat jullie allemaal met zijn allen WEER binnen op elkaars lip zitten, er verwacht wordt dat je thuiswerkt, maar ook nog eens thuisonderwijs geeft, merk je dat je kind zijn energie niet kwijt kan, het ritme ontbreekt en/of het leren lukt niet. Je kind kan zich moeilijk ontspannen. Wat eerst misschien nog niet als een groot probleem werd ervaren, wordt nu misschien toch wel steeds duidelijker.

Wij hebben iets heel gaafs

Om jullie tijdens de lockdown te ondersteunen in het thuisonderwijs hebben wij in samenwerking met nog drie andere psychomotorische kindercoaches Ilse Westdijk van kidsabilities, Linda van Rijen van leerrijktraining en  coaching en Claudia Peschier-mulder van Groeien op eigen kracht, de BEWEEG-JE-MEE kalender gemaakt.

Een maand lang krijgen jullie elke dag via onze facebookpagina’s een beweeg en of ontspannings tip en laten wij jullie zien wat wij als psychomotorische kindercoach doen.
Op deze manier hopen wij de komende lock down jou inspiratie en ondersteuning te geven die jouw kind met faalangst/stress en of leermoeilijkheden kan helpen. ONS CADEAU aan jullie.

Al die ballen

Herken jij jouw kind in dit verhaal? Worden de moeilijkheden waar je kind tegen aanloopt steeds zichtbaarder en duidelijker voor jou?

Laat ons dan jouw kind helpen op weg naar fijner en makkelijker leren en neem contact met één van ons op.
Ook in deze lastige tijd hoef je het niet alleen te doen. Je hebt immers al genoeg ballen die je omhoog moet houden.

Onze wens 

Ondanks alles wensen wij jullie hele fijne dagen en  proosten wij op een gezellig, leerrijk en vooral gezond 2021. Via deze weg willen wij jullie bedanken voor jullie support, vertrouwen en/of samenwerking. Ook in 2021 helpen wij jullie graag verder.

 

Cecilia en Jiska