Naast de begeleiding die wij aan kinderen geven in onze praktijk, kunnen wij ook begeleiding bieden aan kinderen op school, die in aanmerking komen voor b.v een zorgarrangement. Daarnaast kunnen wij meedenken op school over de begeleiding van kinderen en onze kennis en ervaring over het belang van bewegen voor het leren en het bewegen om te leren met de scholen delen. Bewegen doe je namelijk niet alleen omdat het leuk is!

Ik wil graag meer weten over:

Ik heb het genoegen gehad om de expertise van Jiska in te kunnen zetten voor de begeleiding van individuele leerlingen. Hierbij combineert zij haar kennis van het onderwijs, de didactiek en de methodes met haar kennis van psychomotoriek. Zij stimuleert de leerlingen middels bewegend leren, waardoor de hersenhelften beter gaan samenwerken. Dit maakt het voor de leerlingen natuurlijk extra leuk, maar er wordt ook hele goede vooruitgang geboekt. Daarnaast heeft zij onderzoek kunnen doen bij enkele leerlingen waarna zij ouders heeft kunnen begeleiden naar functioneel optometristen. Dit heeft deze leerlingen uiteindelijk heel veel gebracht. Kortom voor scholen is zij een belangrijke specialist wie ik van harte kan aanraden.

Marlous Vrijmoed

Intern begeleider/Adviseur onderwijs at BMC, BMC

De workshop heeft mij tips gegeven waar op te letten bij kinderen die moeite hebben met bepaalde opdrachten en wat je dan kan doen. De workshop is inspirerend en geeft veel idee├źn. Er is veel afwisseling tussen theorie en doe activiteiten.

De reflexen zijn interessant. Graag zou ik nog iets meer informatie willen over wanneer actie te ondernemen en door te verwijzen als dit opvalt in de klas.

Leerkracht groep 1/2

Obs Juliana Stolberg, Castricum