Dit zeggen onze klanten

Marloes Vrijmoed, intern begeleider/adviseur onderwijs BMC

Ik heb het genoegen gehad om de expertise van Jiska in te kunnen zetten voor de begeleiding van individuele leerlingen. Hierbij combineert zij haar kennis van het onderwijs, de didactiek en de methodes met haar kennis van psychomotoriek. Zij stimuleert de leerlingen middels bewegend leren, waardoor de hersenhelften beter gaan samenwerken. Dit maakt het voor de leerlingen natuurlijk extra leuk, maar er wordt ook hele goede vooruitgang geboekt. Daarnaast heeft zij onderzoek kunnen doen bij enkele leerlingen waarna zij ouders heeft kunnen begeleiden naar functioneel optometristen. Dit heeft deze leerlingen uiteindelijk heel veel gebracht. Kortom voor scholen is zij een belangrijke specialist wie ik van harte kan aanraden.

Randall van Poelvoorde, vader

Jiska heeft onze dochter werkelijk fantastisch geholpen. Het was fijn dat we erachter kwamen dat de stand van haar ogen, haar gevoel van ‘waar ben ik in de ruimte’ en haar evenwicht de sleutel waren tot beter functioneren en schoolresultaten die haar intelligentie weerspiegelen. Jiska heeft veel gevoel voor kinderen, werkt gestructureerd en met passie. Altijd vrolijk, onze dochter had altijd zin om naar Jiska te gaan. Na een half jaar is ze echt veranderd. Haar zelfvertrouwen is toegenomen en ze is nog vrolijker! Dankjewel Jiska. Ik weet zeker dat je voor veel kinderen het verschil maakt.

Sabrina van Dijk, moeder en eigenaar gevoelig kind

De rekenworkshop bij Jiska is een aanrader…als ik die niet had gedaan had ik nu nog niet geweten dat de ogen van mijn zoon niet goed samenwerken waardoor hij niet goed tot leren komt. Nu een opmaat naar groei in het psychomotorisch kindercoachtraject

Steven Codrington, vader

Hoi Jiska Aglaya heeft veel bij je geleerd. Ze heeft leren omgaan met haar onzekerheid. Ze ging met veel plezier op de zaterdag naar de training. Ze heeft zichtbaar vorderingen gemaakt met o.a rekenen en begrijpend lezen. We zagen haar gaandeweg groeien en zelfverzekerd worden. Als je kind extra ondersteuning nodig heeft is oog4kids zeker een aanbeveling.

Moeder

Mijn oudste zoon is een half jaar lang begeleid door Jiska omdat hij een fikse achterstand met rekenen had opgelopen. Het eindresultaat mag er wezen, hij heeft in dat half jaar een achterstand van een heel jaar ingehaald! Wij zijn dan ook enorm trots op onze zoon en heel blij met de inzet van Jiska! De begeleiding wordt heel rustig opgebouwd en alles wordt duidelijk uitgelegd maar er is tussendoor ook tijd voor een spelletje en een grapje zodat het voor het kind een fijn maar toch heel leerzaam proces is. Jiska bedankt!! groetjes Temmy

A Jongbloed, moeder

Vandaag was de laatste dag van de visuele training voor mijn dochter Ella, gegeven door Jiska. Het waren een aantal sessies waarin gewerkt werd met verschillende lesmaterialen op een speelse manier. Mijn dochter volgde deze training om de samenwerking van haar ogen te stimuleren en om de samenwerking tussen beide hersenhelften soepeler te laten verlopen. Daarnaast had ze in groep 3 moeite met rekenen. De visuele training werd daarom gecombineerd met extra ondersteuning op het gebied van automatiseren. Het visualiseren, bewegen en ervaren maakt een rekensom gemakkelijker te begrijpen. Door verschillende oog- en lichaam-bewegingen worden haar hersenen geprikkeld en haar ruimtelijke inzicht verbeterd, met als gevolg verbetering van rekenvaardigheden. Ella verheugde zich elke keer weer om op de trampoline te spelen, met ballen te gooien of soort van pittenzakjes van de launcherplank te werpen en vangen. Er zijn genoeg oefeningen ook voor thuis. Met tussentijdse metingen werd de voortgang gemeten. In de loop van haar training heb ik een groot verschil en zeker een enorme verbetering gezien mbt haar oogfuncties. De visie van haar ogen is uitstekend maar het gaat om de samenwerking van beide ogen. Hiervoor moeten de hersenen goed samenwerken om tot een juiste ruimtelijke waarneming te komen. Na een aantal sessies zag ik Ella weer met veel plezier naar school gaan. En daar ging het allemaal om! Bedankt Jiska voor de goede zorg voor Ella.

Ron en Yvonne, Ouders

Jacquelien (11 jaar) had veel moeite met rekenen. Na wat onderzoekjes bleek dat haar ogen niet goed samenwerkte. Na een aanbeveling van school om contact te zoeken met Oog4kids, zijn we gestart met reflextherapie…. Later is ook het automatiseren van rekenen opgepakt. Ik ben zeer blij dat we dit gedaan hebben. Jacquelien is goed vooruit gegaan. Ze heeft het nooit vervelend gevonden om naar Jiska te gaan, het wat altijd leuk en leerzaam. Zo heeft ze ook meegedaan met de tweedaagse rekenbootcamp. Nou dat wilde ze wel elke week. Jacquelien en wij zijn Jiska dankbaar voor de vooruitgang die geboekt is. Als je kind moeite heeft met rekenen is het de moeite waar om eens contact op te nemen met Oog4kids.

Alice Groenestein, Moeder

Zoë heeft het superleuk gehad. Ze heeft de tafeltraining met heel veel plezier gevolgd. Ze heeft veel geleerd en oefent thuis ook met plezier de tafels (wel op een speelse en bewegelijke manier .

Carmen van Jaaren-Jansen, Moeder

Kayleigh vond de rekenbootcamp heel erg leuk. Ze vond vooral het bewegen erbij erg fijn. Ze was blij dat ze niet stil hoefde te zitten en alleen uit een boekje werken.

Ouders, Amstelveen juli 2022

“Onze zoon Thijn heeft een hoop baat gehad bij alle inspanningen van Oog4kids-Uithoorn. Hij heeft fixatie disparatie hetgeen problemen oplevert met lezen en rekenen. We hebben in anderhalf jaar een enorme ontwikkeling gezien bij Thijn. Inmiddels leest hij met plezier. Oog4kids-Uithoorn is erg toegewijd en begaan geweest met onze zoon. Ook heel veel maatwerk is er geleverd. Heel veel dank!”