Gratis Beweegkalender Evenwicht:

In 30 dagen naar een beter evenwicht, zodat je kind zich sterker voelt staan, zich beter kan concentreren en fijner gaat lezen.

 

Merk jij dat je kind moeite heeft met leren lezen, zich moeilijk kan concentreren en kampt met weinig zelfvertrouwen?  Grote kans dat het evenwicht van je kind nog niet optimaal is.

Is dat zo erg dan?

Nee erg is het niet, maar vervelend is het wel. Het evenwicht zorgt voor balans in het brein en het lichaam. Zonder een goed ontwikkeld evenwicht kunnen er problemen ontstaan op school bij o.a lezen, rekenen en concentreren. Daarnaast is het ook van grote invloed op het zelfvertrouwen van je kind.  Zonder een goed evenwicht kost het richten van de ogen heel veel energie. Zij moeten harder werken om het evenwicht te compenseren, omdat het lichaam en het hoofd niet stabiel zijn. Deze energie gaat tenkoste van de concentratie. Je kind staat niet stevig op zijn benen en kan daardoor moeilijk vertrouwen op zijn lichaam. Dit is weer van invloed op de ontwikkeling van het zelfvertrouwen en het zelfbeeld.

Wil jij je kind hierbij helpen? aarzel dan niet langer en vraag nu de beweegkalender aan, waarin voor 30 dagen  elke dag oefeningen staan, die helpen bij het verbeteren van het evenwicht, zodat lezen minder energie zal gaan kosten, de concentratie daardoor verbetert en je kind steviger in zijn schoenen zal staan.